Zaterdag 4/6

Klik hier voor het programma van zaterdagavond.

Zondag 5/6

Klik hier voor het programma van zondag en de reservaties voor de BBQ.

Maandag 6/6

Klik hier voor het programma van maandag.

Programmatie zaterdag 4 juni 2022

Ons Tiroler Verlangen

Het 75ste Pinksterfestival van 'Ons Verlangen' opent met een Tiroleravond, waarmee vanzelfsprekend een link gelegd wordt naar onze concertreis naar Oostenrijk in juli. Een blaaskapel, alpenhoorns en halve liters staan garant voor een gezellig feest!

Programmatie zondag 5 juni 2022

Misviering, BBQ en concerten

De Pinkstereucharistieviering, opgeluisterd door Gospelkoor AKKOORD, een heerlijke zelfbereide barbecue en harmonie- en symfoniemuziek van toporkesten uit de regio, dat zijn de ingredi├źnten van een geslaagde Pinksterzondag. Afsluiten doen we met een optreden van de L&M-Band.

Inschrijven voor de barbecue kan t.e.m. 30 mei via onderstaand formulier of telefonisch bij Ronny Tournel na 18:00 uur op het nummer 0496/79 20 00.

Programmatie maandag 6 juni 2022

Ons Verlangen Proeft

Bierproeverij met meer dan 50 Belgische en buitenlandse bieren.

Ons Verlangen for Kids

Clown Rocky verwelkomt onze jongste gasten met een nieuwe show. Tijdens de pauze optreden door jeugdorkest Harmominie.

Contact:

Zaal 'Ons Verlangen'