Zaterdag 19/5

Klik hier voor het programma van zaterdagavond.

Zondag 20/5

Klik hier voor het programma van zondag en de reservaties voor de BBQ.

Maandag 21/5

Klik hier voor het programma van maandag.

Programmatie zaterdag 19 mei 2018

Ons Verlangen Casual

Wil je eens op een andere manier kennismaken met 'Ons Verlangen'? Kom dan zeker eens naar onze open repetitie met aansluitend een filmconcert. Als je zelf ook een instrument bespeelt, dan is dit een ideale gelegenheid om eens te proeven van het musiceren in een groot orkest! Breng gewoon je instrument mee, wij zorgen voor de partituren en dirigent Bert Minten en de muzikanten begeleiden je doorheen de avond. Uniform nodig? Neen hoor, casual is ok. Bij goed weer gaat alles buiten door en waan je je in een drive-in-bioscoop.

Vooraf aanmelden kan ook, dan sturen we je de partituren door en nodigen we je ook uit op de repetitie van zaterdag 12 mei om 20u00 in zaal ‘Ons Verlangen’, Kleistraat 4, Beverst.
Inschrijven kan via: onsverlangen@scarlet.be met vermelding van:
- Naam en voornaam:
- Adres:
- Tel:
- Instrument:

Programmatie zondag 20 mei 2018

Misviering, BBQ en concerten

'Ons Verlangen' houdt ook aan de traditie vast om Pinksterzondag met een eucharistieviering te openen. ‘Pro Musica Beverst’ zal de eucharistie opluisteren met hoogstaande koormuziek. Niet alleen dáárvoor kom je naar Zaal Beterveld op zondagmiddag, maar zeker ook voor onze heerlijke zelfbereide barbecue. Inschrijven kan t.e.m. 14 mei bij de muzikanten, telefonisch bij Edgard Thijssen 089/50 19 75 of via onderstaand formulier.

Namiddag staan opnieuw een 5-tal concerten van blaasorkesten uit Belgisch, Nederlands Limburg en Vlaams-Brabant op het programma.

Programmatie maandag 21 mei 2018

Ons Verlangen Proeft

Onze bierproeverij telt alweer een selectie van meer dan 50 bijzondere Belgische en buitenlandse bieren gepresenteerd.

Tegelijk kan je ook genieten van een Kunst- en Hobbymarkt. Wil je zelf ook iets presenteren? Neem dan contact op met Martine Peters 089/514262.

Ons Verlangen for Kids

‘Clown Rocky’ brengt elk jaar weer een volledig nieuwe show. ‘Clown Rocky’ behoort tot de top in zijn vak en zal een interactieve show van 2x 45 minuten brengen. De toegang is helemaal gratis!

Contact:

Zaal 'Ons Verlangen'