Koninklijke Harmonie Ons Verlangen Beverst

Historiek
Last updated on:
23 maart 2014
Remarks & questions on this site can be sent to: webmaster.ovl@scarlet.be
Nederlands Français Deutsch English
"Muziek creëert een soort plezier waarzonder de mensheid niet kan" -Confucius-

Het plezier van het musiceren voor ons publiek en voor onszelf, dat is wat "Ons Verlangen" voor ogen heeft.
De variatie waarmee "Ons Verlangen" dit kan doen is groot. Harmonieorkest, drumband, klaroenenkorps en doedelzakkenkorps vormen samen een prachtig en uniek geheel van meer dan 90 muzikanten.
Stoeten, processies, parades en concerten in binnen- en buitenland staan op het programma van de harmonie dat jaarlijks een 15-tal optredens omvat. Neem gerust een kijkje in onze agenda om te ontdekken waar je ons binnenkort kan zien.
De opleiding van muzikanten gebeurt in samenwerking met de "Academie voor Woord en Muziek" van Lanaken voor de gewone harmonie-instrumenten, en in eigen beheer voor drumband, klaroen en doedelzak. Repeteren doen we elke zaterdagavond tussen 20u en 22u in onze eigen harmoniezaal (Kleistraat 4, Beverst-Bilzen).
Heb je interesse of vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren of om ons te ontmoeten tijdens één van onze optredens.

Tot ziens!

Enkele recente foto's van het galaconcert vind je hier.
Klik hier voor enkele YouTube-filmpjes. Veel kijk- en luisterplezier!

Enkele recente foto's van Beverst kermis vind je hier.

Pinksterfestival 2014: